Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Pruna: in cazul Hexi Pharma exista o asteptare legitima a publicului

Adevărul Adevărul,
Raluca Pruna: in cazul Hexi Pharma exista o asteptare legitima a publicului

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, luni, ca in cazul Hexi Pharma exista o asteptare legitima a publicului, iar ancheta trebuie facuta cu celeritate. continuă pe Adevărul

Ancheta in cazul Hexi Pharma continua. Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, auditata (VIDEO)

Procurorii Continua ancheta in scandalul Hexi Pharma. Asta dupa ce sambata, directoarea firmei, Flori Dinu, a fost plasata in arest la domiciliu, desi este acuzata de nu mai putin de 128 de.

Sorin Ovidiu Vantu, despre cazul Hexi Pharma: Iata cum, in functie de conjunctura, crima devine o virtute, iar adevarul o nenorocire

Eram in clasa a XII-a la sectia umanistica, detestat de toti profesorii pentru obraznicia agresiva pe care mi-o manifestam chiar si atunci cand nu eram provocat si dispretuit de colegii de liceu care.

Alina Mungiu Pippidi intervine in scandalul Hexi Pharma: Cazul acesta ne arata cat de mare este crima organizata, cat de capturat este statul

Alina Mungiu Pippidi, reactie dura in cazul Hexi Pharma! Aceasta sustine ca ancheta in acest caz nu face decat sa arate lipsa totala de incredere in institutiile din Romania.

UPDATE. Testul ADN in cazul patronului Hexi Pharma este gata. Verdict: Condrea este persoana decedata in accidentul din seara de 22 mai. Ce au mai stabilit anchetatorii

Testul ADN in cazul lui Dan Condrea a fost finalizat. Patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident violent, in seara de 22 mai, pe drumul care leaga Corbeanca de Buftea. inainte de accident, timp de o ora, Condrea a facut mai multe deplasari pe traseul Buftea Corbeanca, tur si retur.

Noi imagini in cazul mortii lui Dan Condrea. Acestea ar putea fi decisive pentru stabilirea traseului parcurs de fostul patron Hexi Pharma

Imagini noi in cazul mortii lui Dan Condrea. O camera de supraveghere instalata pe traseu, la iesirea din Crevedia, surprinde un autoturism identic cu cel al fostului patron Hexi Pharma, informeaza Digi24.

Pedeapsa pentru diluare: Directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu, plasata in arest la domiciliu de Judecatoria Sector 5 (VIDEO)

Decizie surprinzatoare a magistratilor in cazul directoarei Hexi Pharma. Flori Dinu va fi cercetata in arest la domiciliu. Ea este acuzata de 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata.

Traian Basescu, despre scandalul Hexi Pharma: Noi avem un sistem de sanatate de tip stalinist

Noi dezvaluiri in scandalul Hexi Pharma! Fostrul presedinte Traian Basescu a declarat ca problemele in cazul dezinfectantilor diluati sunt mult mai vechi. Totodata, acesta incearca sa traga un.

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, plasata in arest la domiciliu

Aceasta este acuzata de 99 infractiuni de inselaciune in forma continuata --------- *ACTUALIZARE 19:14 Judecatorii au decis ca Flori Dinu, director al Hexi Pharma, poate fi cercetata in arest la domiciliu, informeaza Digi 24. Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 5 si poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti. *ACTUALIZARE 16:20 Parchetul General: Flori Dinu a coordonat activitatea ilegala a Hexi Pharma in cunostinta de cauza Parchetul General sustine ca Flori Dinu, in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui Dan Condrea si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care le-a promovat si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele. *ACTUALIZARE 15:42 Hexi Pharma: Flori Dinu ar fi aflat ieri ca existau retete schimbate *ACTUALIZARE 12:36 Directorul de productie de la Hexi Pharma, Mihail Leva, pus sub acuzare *ACTUALIZARE 11:11 Directorul Hexi Pharma stia de diluarea dezinfectantilor; reteta, impusa de Dan Condrea.

Flori Dinu a coordonat activitatea ilegala a Hexi Pharma in cunostinta de cauza

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, retinuta pentru 24 de ore *Aceasta este acuzata de 99 infractiuni de inselaciune in forma continuata --------- *ACTUALIZARE 16:20 Parchetul General sustine ca Flori Dinu, in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui Dan Condrea si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care le-a promovat si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele. *ACTUALIZARE 15:42 Hexi Pharma: Flori Dinu ar fi aflat ieri ca existau retete schimbate *ACTUALIZARE 12:36 Directorul de productie de la Hexi Pharma, Mihail Leva, pus sub acuzare *ACTUALIZARE 11:11 Directorul Hexi Pharma stia de diluarea dezinfectantilor; reteta, impusa de Dan Condrea .

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, in arest la domiciliu

Parchetul General: Flori Dinu a coordonat activitatea ilegala a Hexi Pharma in cunostinta de cauza Judecatoria sectorului 5 a respins, sambata, cererea procurorilor de la Parchetul General de arestare preventiva a directorului general Hexi Pharma, Flori Dinu, si a decis ca aceasta sa fie plasata in arest la domiciliu, informeaza Agerpres. Decizia instantei nu este definitiva. Parchetul General sustine ca Flori Dinu, in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui Dan Condrea si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care le-a promovat si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )